Рецепт шпинатного торта з ягідною начинкою: ви такого ще не їли
- шпинат - 220 г
- борошно - 420 г
- яйця - 6 шт.
- молоко - 150 мл
- олія - 80 г
- цукор - 270 г
- розпушувач - 18 г
- дрібка солі
- вершки 36% - 300 мл
- маскарпоне - 600 г
- цукрова пудра - 150 г
- чорний або смородина - 350 г
- крохмаль - 20 г
- цукор - 120-150 г
Приготування шпинатного торта (фото: кадр з відео)
Перелийте в кільце і поставте в духовку при 170 С на 60 хв. Готовність перевіряйте шпажкою. Дайте бісквіту охолонути і розріжте на 3 рівні бісквіти і замотайте в плівку.
Для конфітюру візьміть ягоди, додайте цукор і крохмаль і перемішуючи готуйте до загустіння маси. Холодні вершки збивайте близько 5-8 хв. В окремій ємності крем-сир змішуємо з пудрою, додаємо вершки і вимішуємо до однорідності
Щоб з'єднати торт, візьміть бісквіт, з крему зробіть бортик, викладіть конфітюр, накрийте другим бісквітом, який змащений кремом. Так робіть три шари.
Рецепт смачного шпинатного торта (фото: кадр з відео)
Покрийте кремом верх і боки торта і прикрасіть.
Рецепт смачного шпинатного торта (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Святковий салат з ківі, який дуже легко готується
- Солона закуска з еклерів на святковий стіл
- 7 простих замін у випічці, які зроблять її кориснішою