Імбирно-медове печиво, яке тане в роті: простий рецепт для затишної зими
23.12.2025 09:08
Імбирно-медове печиво ідеально підходить для зимових вечорів, родинних посиденьок і приготування разом із дітьми. Воно виходить м’яким усередині, ніжним і дуже запашним, а готується з простих інгредієнтів без складних технік.
Рецептом приготування смаколика ділиться РБК-Україна з посиланням на Зошит рецептів у Facebook.
Інгредієнти:
- 100 г цукру
- 170 г меду
- 1 ст. л. спецій (кориця, імбир, кардамон, мускатний горіх)
- 1,5 ч. л. соди
- 130 г м’якого вершкового масла
- 1 яйце
- близько 450 г борошна
- Як приготувати найріздвяніше печиво з дитинства
- Різдвяне печиво, яке стане чудовим подарунком
- Ароматне лимонне печиво, яке тане у роті