Салат із червоною рибою без майонезу: легкий рецепт для святкового меню
22.12.2025 09:05
Салати з червоною рибою давно вважають універсальним варіантом і для буднів, і для святкового столу. Вони поживні, виглядають апетитно та легко адаптуються під здорове харчування.
Як приготувати салат на святковий стіл без майонезу розповідає РБК-Україна з посиланням на допис у Консервація та Кулінарія.
Салат із червоною рибою без майонезу
Основу страви становить слабосолена червона риба - джерело корисних жирів і білка. Авокадо додає кремової текстури, а огірок освіжає смак. Заправка на основі грецького йогурту з гірчицею в зернах і лимонним соком робить салат ніжним, але водночас пікантним.
Інгредієнти:
- 2 варені яйця
- 1 стигле авокадо
- 1 свіжий огірок
- 150 г слабосоленої червоної риби
- 2 ст. л. грецького йогурту
- 1 ст. л. гірчиці в зернах
- сік лимона - за смаком
- сіль - за смаком
- Рецепт салату без майонезу на Різдво
- Буженина на Різдво, від якої всі будуть в захваті
- Три варіанти брускетів, що стануть хітом вашого застілля