Квашена капуста за бабусиним рецептом, яка виходить завжди
09.09.2025 08:49

Хочете приготувати квашену капусту, що смакує, як у дитинстві? Цей перевірений роками бабусин рецепт настільки простий, що з ним впорається кожен, а результат перевершить усі ваші очікування.
Покроковий рецепт приготування розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jayne lubowitz у Facebook.
Інгредієнти:
Рецепт розрахований на велику кількість, але ви легко можете зменшити пропорції.
- Капуста - 10 кг
- Морква - 0,4 кг
- Сіль (будь-яка, навіть йодована) - 10 ст. ложок (без гірки)
- Солодкі помідори з цибулею без стерилізації на зиму
- Найшвидший рецепт салата з капусти на зиму, який ви полюбите назавжди
- Квашені помідори, які будуть готові всього за 3 дні