Жоден кабачок не пропаде. Рецепт ситного та хрусткого пирога
31.08.2025 11:09

Якщо ви втомилися від звичайних оладок, час спробувати щось нове! Цей рецепт пирога з кабачків справжня знахідка: він простий у приготуванні, але має ніжний смак та апетитну хрустку скоринку.
Як приготувати "літній хіт", розповідає РБК-Україна з посиланням на сайт "Тлусті рецепти".
Інгредієнти:
Для приготування вам знадобляться такі продукти:
- Борошно – 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Кабачки – 2 шт. (середнього розміру)
- Молоко – 100 мл
- Соняшникова олія – 80 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Додатково: ковбаса, сир, петрушка або інша зелень (для начинки).
Накрийте решту начинкою (Скриншот)
Поставте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте протягом 30-35 хвилин. Коли пиріг набуде золотистої скоринки і приємного аромату, він буде готовий.
Ось такий вигляд має готовий пиріг (Скриншот)
Вас може зацікавити
- Рецепт брауні з кабачків
- Малосольні кабачки - неймовірна закуска, яка буде готова за 10 хвилин
- Цей швидкий рецепт кабачків - просто "підпал"