Рецепт кабачків, які смачніші за м’ясо. Будете готувати щодня

20.07.2025 08:00
Зображення новини: Рецепт кабачків, які смачніші за м’ясо. Будете готувати щодня
Сезон кабачків у розпалі, і якщо ви досі вважаєте їх "прісним" овочем, цей рецепт змінить ваше уявлення назавжди. У мережі шаленої популярності набирає страва, яку вже охрестили "кабачками, смачнішими за м’ясо". Як швидко приготувати таку страву - читайте в матеріалі РБК-Україна. Вона підходить і для вегетаріанців, і для м’ясоїдів, які хочуть трохи розвантажити свій раціон. І головне - готується дуже просто! Ці кабачки мають хрустку скоринку, ніжну середину і яскравий пікантний смак. А ще - бюджетні, швидкі у приготуванні та неймовірно ситні. Інгредієнти
  • Кабачки - 2 середніх
  • Яйця - 2 шт
  • Твердий сир - 100 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп або петрушка - невеликий пучок
  • Борошно або панірувальні сухарі - 3-4 ст. л
  • Сіль, перець, спеції - за смаком
  • Олія для смаження
Рецепт приготування  Кабачки натерти на великій тертці, трохи посолити і залишити на 10 хвилин. Потім віджати зайвий сік. Додати яйця, натертий сир, подрібнений часник, зелень і спеції.

Як приготувати кабачки (Скриншот) Всипати борошно або сухарі для густоти маси. Добре перемішати і ложкою викладати на розігріту сковорідку. Смажити з обох боків до золотистої скоринки - по 2-3 хвилини.

Такими виходять кабачки (Скриншот) Додамо, що і кабачки чудово поєднуються з соусом зі сметани й часнику або йогуртовим дипом. А ще  вони смачні як гарячими, так і холодними. Вас може зацікавити

  • Ніжна ікра з кабачків, яка підкорює з першої ложки
  • Дієтичні рулетики з кабачків, які не зашкодять фігурі
  • Кабачки по-турецьки за 5 хвилин
В матеріалі були використані такі джерела: YouTube-канал Івана Янюка, сайт Кулінарочка.