Ніжна ікра з кабачків, яка підкорює з першої ложки: легкий рецепт
07.07.2025 07:45

Сезон кабачків у розпалі, а це значить, що час готувати смачну домашню ікру. Це проста, бюджетна й ароматна страва, яка сподобається усім.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instgaram-сторінку фудблогера Катерини Процишиної.
Кабачкова ікра
Список інгредієнтів:
- очищені від шкірки молоді кабачки - 1,5 кг.
- цибуля - 400 г
- морква - 450 г
- олія - 150 мл
- часник - 4-5 зубчиків
- сіль - 1 ст.л
- цукор 1 ст.л
- томатна паста - 3 ст.л
- чорний мелений перець - 1 ч.л
- оцет - 2 ст.л (якщо робите на зиму)
Кабачкова ікра (фото: кадр з відео)
Переглянути цей допис в InstagramВас може зацікавити
- Рецепт ароматного пирога з вишнею, який готується без дріжджів
- 5 салатів, які покращують травлення та роботу кишківника
- Дієтичні рулетики з кабачків, які не зашкодять фігурі