Скумбрія, запечена з картоплею у рукаві

  1. Видаліть у риби голову, хвіст, плавці та нутрощі. Промийте під проточною водою та обсушіть. Тушки розріжте на порційні шматочки. Рибу посоліть всередині та зовні, присипте спеціями.
  2. Картопю, моркву та цибулю очистіть.
  3. Картоплю наріжте середніми скибочками, моркву – кубиками, а цибулю – півкільцями. Додайте перець та сіль. Все з'єднайте та перемішайте.
  4. Овочі помістіть у рукав для запікання, зверху них викладіть скумбрію. Зав'яжіть рукав для запікання з двох боків і покладіть на деко. Зверху рукава зробіть кілька проколів зубочисткою.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 35 хвилин. Дістаньте із духовки, акуратно розріжте рукав. Викладіть скумбрію з овочами на блюдо.

Поради:

  • Спеції використовуйте на свій смак.
  • Овочі можна додати будь-які.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *