Яловичина, тушкована в червоному вині, з картоплею та гарбузом

  1. М'ясо вимийте, обсушіть паперовим рушником. Наріжте його невеликими кубиками, обваляйте в борошні і обсмажте з двох боків до золотистого кольору. Перекладіть до іншого посуду.
  2. Цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте.
  3. Моркву очистіть та наріжте тонкими кружальцями.
  4. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, картоплю потрібно також очистити і нарізати невеликими кубиками.
  5. У сковороду влийте вино та м'ясний бульйон. Додайте пасту, перемішайте. Викладіть м'ясо, картоплю, гарбуз, моркву, цибулю, часник, суміш трав, лавровий лист, перець та сіль. Перемішайте.
  6. Накрийте кришкою і тушкуйте годину-півтори на невеликому вогні. Не перемішуйте.

Поради:

  • М'ясний бульйон можна використовувати будь-який: яловичий, свинячий чи курячий, або розбавити у воді бульйонний кубик.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *