1. Приправте свинячі відбивні сіллю та перцем з обох боків.
2. У невеликій мисці змішайте соєвий соус, мирин, саке, цукор та імбир. Змішайте і відкладіть убік.
3. У великій сковороді нагрійте олію на сильному вогні. Додайте свинячі відбивні і готуйте, доки вони не стануть золотисто-коричневими і не будуть готові, по 5-7 хвилин з кожного боку. Перекладіть на тарілку і дайте відпочити 5–10 хвилин.
4. У невеликій сковороді доведіть імбирно-соєву суміш до кипіння на середньому вогні та варіть 1 хвилину. Будьте обережні, не варіть її занадто довго, інакше він перетвориться на густу глазур. Вам просто потрібно випарувати алкоголь із мирину та саке та прибрати гостроту сирого імбиру.
5. Наріжте відбивні проти волокон на скибочки. Полийте їх імбирно-соєвим соусом.
Читайте також: