- Картоплю та цибулю очистіть і наріжте кружалцями.
- Печериці також наріжте кружальцями, перець – кільцями, а сир – пластинами.
- Свинину наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра і відбийте молоточком через харчову плівку.
- Лист фольги змастіть олією. Викладіть м'ясо, посоліть та посипте приправою. На м'ясо викладіть картоплю, цибулю, печериці, болгарський перець, майонез, сир і посипте сухарями. Загорніть у фольгу, щоб вийшов мішечок.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 200 градусів 40-50 хвилин.
Поради:
- Кожен шар трохи підсолюйте.
Читайте також:
- Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт
- Суп з шинкою та квасолею: рецепт ідеальної зимової страви
- Паста з брокколі та беконом: дуже швидкий рецеп
- Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт