Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт

Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок – це глазур. Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися.

Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.

Інгредієнти

  • 200 г цукру

  • 100 г яєчних білків

  • ¼ ч.л лимонної кислоти

  • щіпка солі

Приготування

  1. У велику миску додаємо білки і цукор. Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.

  2. Нагріваємо білкову масу доти – доки цукор не розтане.

  3. Знімаємо миску з водяної бані. Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.

Нагадаємо, раніше ми писали про глазур на паску зі згущеного молока.

More From Author

Наступ ЗСУ на Бєлгородську область: експерт пояснив мету

“Спи спокійно, друже”: у мережі з’явились фото загиблого пілота F-16

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *