Салат “Літній олів’є”: хрумкий, свіжий і дуже смачний

Цей літній варіант популярного салату “Олів’є” готується без картоплі, але до нього додаються інші сезонні овочі.

Процес приготування:

  1. Нарізати соломкою редиску та огірок. Викласти до глибокої миски.

  2. Варені яйця нарізати кубиком, а ковбасу соломкою. Додати до інших інгредієнтів. З горошку злити воду, порізати зелень цибулі.

  3. За смаком додати сіль, перець. Заправити майонезом. Все ретельно перемішати.

Смачного!

More From Author

Бізнесвумен з Луцька представить Україну у фіналі престижного конкурсу “Mrs. World International”

Поки триває війна в Україні, Росія вже готується до наступного кроку — посол США при НАТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *