
Листкове тісто – інгредієнт, з якого можна приготувати чимало страв і солодких, і солених. Що головне – приготувати їх можна дуже швидко.
ТСН.ua підготував рецепт закуски, приготувати яку можна за 20 хв, від переможниці “Мастер Шеф” Аліни Бурик.
Інгредієнти
-
листково-дріжджове тісто (розморожене)
-
крем-сир
-
мʼякий сир (моцарела)
-
будь-який твердий сир
-
яйце
Приготування
-
Трішки розкачуємо листкове тісто, посипавши його мукою.
-
Одну частину тіста змащуємо крем-сиром. Покриваємо його іншим пластом тіста.
-
На другий шар тіста натираємо на терці моцарелу. Її можна трішки підсолити. Далі усе накриваємо третім шматком тіста.
-
Розрізаємо тісто на частини за бажанням. Змащуємо збитим яйцем і зверху натираємо твердий сир.
-
Перекладаємо усе на деко і ставимо до духовки, що розігріта до 180 градусів. Випікаємо близько 20 хвилин.