Насмажите втричі більше без додавання рису чи картоплі: рецепт пухких котлет від досвідчених кулінарів

Незважаючи на те, що котлети — одна з найулюбленіших страв, багато господинь не до кінця знають всі секрети їх приготування. Хтось вважає, що вміє смажити котлети, але результат часто буває сухим і позбавленим об’єму. Насправді ж приготувати смачні і соковиті котлети зовсім не складно — потрібно лише дотримуватися правильних рекомендацій. Ділимося, які інгредієнти додати у фарш, щоб котлети були максимально соковитими.

Процес приготування:

  1. Спочатку м’ясо потрібно або добре подрібнити, або взяти готовий фарш. Цибулю натріть на дрібній тертці. В окремій мисці змішайте фарш із спеціями, яйцями та натертою цибулею.

  2. Потім додайте панірувальні сухарі і дрібно порізану зелень. Усе ретельно перемішайте і дайте фаршу настоятися приблизно годину.

  3. Після цього змоченими у воді руками сформуйте котлети та обсмажуйте їх на добре розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.

  4. Коли скоринка утвориться, переверніть котлети, накрийте кришкою і готуйте ще 3-5 хвилин, щоб вони дійшли всередині.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *