Салат “Анюта”: страва, яка зачаровує своїм незвичним поєднанням — гості будуть в захваті

Салат “Анюта” готується з простих та доступних інгредієнтів, але захоплює своїм незвичайним поєднанням смаків.

Процес приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.

  2. Філе курки нарізати кубиками, викласти в миску, зверху додати майонез.

  3. Викласти обсмажену цибулю та натерті на тертці яйця, знову змастити майонезом.

  4. Очистити яблуко, натерти його на тертці, покрити цей шар також майонезом.

  5. Натерти на тертці твердий сир, змастити майонезом. За бажанням прикрасити зеленню.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *