Салат з черемшею та яйцями: рецепт страви з доступних продуктів

Дикий часник, більш відомий як черемша – поширена в лісах рослина, яку давно вживають у раціон як першу зелень. Рослина має яскраво-виражений смак та аромат і є джерелом вітаміну С й бета-каротину.

ТСН.ua ділиться рецептом від фудблогерки anna_sma4notyt.

Інгредієнти:

  • 300 г черемші
  • 5 яєць
  • 5 редисок
  • 2 столові ложки майонезу
  • спеції за смаком

Приготування:

1. Варимо яйця, щоб вони були густі. Нарізаємо їх кубиками. Подрібнюємо черемшу. Редиску ріжемо тонкими напівкружечками або соломкою.

2. У великій мисці змішуємо всі інгредієнти. Додаємо спеції та майонез.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *