Основний інгредієнт — помідори. Також додають томатну пасту, часник, цукор та різноманітні спеції. Виходить неймовірно смачно. Тому не дивно, що ця страва має величезну популярність в Ізраїлі та багатьох арабських країнах.
Процес приготування:
- Візьміть чотири помідори, залийте їх окропом для зняття шкірки, потім наріжте кубиками середнього розміру.
- Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію та додайте три подрібнені зубки часнику.
- Поставте сковороду на вогонь, і коли з'явиться аромат часнику, додайте спеції: паприку, куркуму та коріандр. Перемішайте суміш і додайте нарізані помідори.
- Через 30 секунд додайте дві столові ложки томатної пасти, посоліть і додайте цукор. Обсмажуйте суміш на сильному вогні близько 30 секунд.
- Зменште вогонь до мінімуму, додайте воду в сковороду, накрийте її кришкою та тушкуйте суміш на слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи. В результаті вийде смачний соус. Зробіть 3-4 заглиблення в соусі та розбийте в них по одному яйцю.
- Накрийте сковороду кришкою та готуйте яйця кілька хвилин, поки вони не стануть готовими.
Смачного!