- Вівсяні пластівці залийте молоком на 20 хвилин.
- Печінку промийте та обсушіть. Видаліть плівку та жовчні протоки.
- Цибулю очистіть і наріжте на шматочки.
- Печінку, свинину та цибулю перебийте блендером. З'єднайте з вівсяними пластівцями, додайте яйце, соду, перець та сіль. Перемішайте та відправте в холодильник на 15-20 хвилин.
- На розпечену сковороду з олією викладайте столовою ложкою печінкову масу і обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- Печінку використовуйте будь-яку.
- Свинину можна замінити свинячим салом.
Читайте також:
- Курячі стегенця мариновані в кефірі: простий рецепт
- Тушкована яловичина: ідеальний рецепт для холодної пори року
- Курка з чорним перцем: швидкий рецепт смачної страви