Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром

Кляр, в якому вимочуються відбивні, має бути щільним, хрумким і не відпадати від м’яса. В такому разі відбивні вийдуть не лише смачними, а й гарними.

Як приготувати хрусткий, смачний кляр для відбивних

На пів кілограма свинини знадобиться:

  • яйце – 2 шт.,
  • борошно – 2-3 ст. л,
  • твердий сир – 100 г,
  • мускатний горіх – 2 щіпки,
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком.

Як приготувати смачні відбивні

  • Шматок свинини ретельно промийте під холодною водою та висушіть за допомогою паперових рушників.
  • Наріжте м’ясо тонкими скибочками, кожну загорніть у харчову плівку і добре відбийте.
  • Після того, як ви відбили шматочки свинини, посоліть і поперчіть їх за смаком. 
  • У місткості збийте вінчиком разом яйця, тертий твердий сир, мускатний горіх, спеції на ваш вибір.
  • Добре висушіть м'ясо паперовим рушником для того, щоб кляр краще прилипав до нього і не відпадав під час смаження.
  • Спочатку обваляйте кожен шматок м’яса в борошні, потім занурте його у кляр і ще раз обваляйте в борошні.
  • Покладіть відбивні на розігріту сковороду одразу після занурення у кляр.
  • Перевертайте відбивні лише після того, як кляр схопиться. Часте перевертання може призвести до того, що він відвалиться.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *