Десерт із сухофруктів та горіхів: рецепт корисних солодощів

  1. Вимийте фініки та курагу. Фініки очистіть від кісточок і замочіть з курагою в окропі на 15-20 хвилин. Потім подрібніть у м'ясорубці.
  2. Кеш'ю, кунжут (50 грамів) і насіння злегка обсмажте на сковороді. Викладіть у сухофрукти. Додайте апельсинову цедру, корицю та кардамон. Ретельно перемішайте.
  3. Сформуйте з отриманої маси ковбаски, обваляйте в обсмаженому кунжуті та відправте до холодильника на кілька годин.

Поради:

  • Сухофрукти використовуйте будь-які.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *