Гречка з копченостями: рецепт смачного обіду

  1. Гречку переберіть та промийте під проточною водою.
  2. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, м'ясо – шматочками, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте всі інгредієнти злегка на вершковому маслі в тому посуді, який ставитимете в духовку. Додайте перець та сіль.
  3. Поверх обсмажування викладіть гречку, не перемішуйте. Влийте воду. Поставте на вогонь, коли вода закипить, зніміть пінку. Накрийте кришкою та поставте в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.

Поради:

  • Копченості використовуйте будь-які.
  • Воду можна замінити на бульйон.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *