- У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
- Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
- Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
- Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.
Читайте також:
- Справжня насолода: найпростіший рецепт кокосових цукерок
- Неймовірно ніжний десерт: рецепт глазурованих лимонних кексів
- Яблучні троянди: простий рецепт вишуканої випічки
- Мандариновий рулет без випічки: простий рецепт смачного рецепту