Рулет зі свинячої рульки, варений у плівці: оригінальна закуска на святковий стіл

  1. Рульку ретельно пошкребіть ножем, помийте. Відокремте від кісточки, щоб м'яса була рівномірною. Накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте.
  2. У мисці змішайте перець, часник (вичавлений через часникодавку), гірчицю, лавровий лист і сіль. Намажте м'ясо, згорніть щільно в рулет і кілька шарів харчової плівки.
  3. Рульку поставте в холодильник маринуватися на 7-9 годин, а бажано на ніч.
  4. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою. Варіть три години. Охолодіть, покладіть під гніт на ніч.

Поради:

  • Рульку можна перев'язати капроновою ниткою або шпагатом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *