- Рибу почистіть, відріжте плавці, вийміть чорну плівку з черевця, вимийте і наріжте шматки. Перекладіть у миску, додайте сіль, перець, часник. Перемішайте.
- Обваляйте рибу в борошні і обсмажте на олії з двох боків і перекладіть на тарілку.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
- Обсмажте на олії до золотистого кольору.
- У мисці з'єднайте сметану, сіль, перець, часник. Додайте воду, одну столову ложку борошна. Перемішайте.
- Викладіть рибу на моркву із цибулею. Вилийте сметанну заливку та тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 15 хвилин. Перекладіть на тарілку та подавайте до столу.
Поради:
- Для приготування страв можна використовувати як цілі тушки, так і філе.
Читайте також:
- Бутерброди з оселедцем та буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски
- Філе тріски у клярі: класичний рецепт
- Рибне філе у хрумкому клярі: простий рецепт