Минтай, тушкований у сметані з овочами: дуже простий рецепт

  1. Рибу почистіть, відріжте плавці, вийміть чорну плівку з черевця, вимийте і наріжте шматки. Перекладіть у миску, додайте сіль, перець, часник. Перемішайте.
  2. Обваляйте рибу в борошні і обсмажте на олії з двох боків і перекладіть на тарілку.
  3. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
  4. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  5. У мисці з'єднайте сметану, сіль, перець, часник. Додайте воду, одну столову ложку борошна. Перемішайте.
  6. Викладіть рибу на моркву із цибулею. Вилийте сметанну заливку та тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 15 хвилин. Перекладіть на тарілку та подавайте до столу.

Поради:

  • Для приготування страв можна використовувати як цілі тушки, так і філе.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *