Рецепт закуски на святковий стіл, яку завжди з’їдають першою

  1. Червону рибу наріжте тонкими пластинами.
  2. З хліба виріжте кружальця.
  3. Листя салату вимийте та обсушіть.
  4. Огірок наріжте на тонкі кружальця.
  5. Хліб змастіть сиром, зверху викладіть салат, вирізаний за розміром хліба. Потім кільце огірка.
  6. Сформуйте трояндочку з червоної риби та викладіть на огірок. Посипте кунжутом.

Поради:

Для бутербродів підійде будь-яка червона риба.

Читайте також:

More From Author

ЗСУ тиснуть на окупантів на лівому березі Херсонщини: в ISW розповіли, де йдуть бої

Путін збрехав про статус найманців ПВК – інструктор “Шторм-Z” викрив слова диктатора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *