Кокосовий різдвяний мохіто
Інгредієнти
- 15 мл кокосового сиропу
- 30 мл соку лайма
- 30 мл рому
- 30 мл кокосового рому
- 45 мл кокосового молока
- листя м’яти
- журавлина
- цукрова пудра
В шейкер додайте листя м’яти, сироп, сік лайма, розімніть і долийте ром, кокосове молоко й лід. Після цього закрийте та збовтайте, щоб напої з’єдналися в однорідну суміш. До склянки для подавання покладіть лід і перелийте суміш. Наприкінці прикрасьте листям м’яти, кількома ягодами журавлини та присипте цукровою пудрою.
Гранатова маргарита
- 60 мл текіли
- 30 мл апельсинового лікеру
- 30 мл соку лайма
- 45 мл гранатового соку
- 30 мл кокосового молока
- гілочки розмарину
- зерна гранату
В шейкер додайте текілу, лікер, сік лайма та гранату, кокосове молоко й лід. Закрийте та збовтайте для отримання однорідної суміші. Підготуйте склянки для подавання, для цього змастіть їх краї соком лайма та занурте в цукор. Покладіть до склянок лід і залийте сумішшю. В кінці додайте зерна гранату та гілочки розмарину для декору.
Мімоза з журавлиним соусом
- 1/2 ст. л. журавлиного соусу
- 30 мл свіжовичавленого апельсинового соку
- 150 мл ігристого білого вина
- 1/2 ст. л. білого цукру
- 1/4 ч. л. подрібнених трав (розмарин і чебрець)
- зацукрований розмарин
- журавлина
Змішайте цукор і подрібнену зелень у блюдці. Змастіть краї келиха для шампанського соком лайма та занурте в цукор. Додайте в келих журавлиний соус, апельсиновий сік та ігристе вино. Перемішайте, щоб з’єднати, після чого прикрасьте журавлиною та зацукрованим розмарином.
Читайте також: