- У окропі відваріть дрібно нарізану капусту 10 хвилин до м'якості. Відкиньте на друшляк і відтисніть руками від зайвої вологи.
- Цибулю ріпчасту очистіть, дрібно наріжте. Обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
- До капусти додайте обсмажену цибулю, яйця, дрібно нарізаний кріп, манну крупу, сіль та перець. Залишіть на 10-15 хвилин, щоб манка набрякла.
- Капустяну масу викладіть на розпечену сковороду, змащену олією. Накрийте кришкою, зменште вогонь до мінімуму та залиште на плиті на 15-20 хвилин. Потім за допомогою великої плоскої тарілки переверніть запіканку і смажте зі зворотного боку ще 10 хвилин.
Поради:
Приправи додайте на свій смак.
Читайте також: