- У миску влийте розсіл, всипте цукор, соду і перемішайте віночком. У цю масу додайте олію. Перемішайте.
- Додайте просіяне борошно частинами і замісіть тісто. Воно має вийти нелипким, м'яким та пластичним.
- Викладіть тісто на робочу поверхню, присипану мукою. Розкачайте його до однакової товщини і виріжте з тіста печиво за допомогою форм або довільної форми.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.
Порада:
Тісто довго не вимішуйте.
Читайте також:
- Шоколадно-апельсиновий бісквіт: рецепт чудового десерту
- Рецепт знаменитого чізкейку із серіалу “Друзі”
- Медові пряники на кефірі: простий рецепт
- Сирні палички з кунжутом: рецепт смачної закуски